Jessie geeft een geheimzinnig antwoord, vindt hij Shelley nou leuk?!

Jessie geeft een geheimzinnig antwoord, vindt hij Shelley nou leuk?!

Jessie lijkt onrustig. Ik heb zo een gevoel dat ik iets kan verwachten op het moment zegt hij als hij plaatsneemt in de silo. Ik heb het gevoel dat ik in de startblokken sta en ik weer niet waarvoor gaat hij verder. Shelley vraagt aan Adriaan wat hij aan Jessie heeft gevraagd. Adriaan legt uit dat hij heeft gevraagd of Jessie Shelley leuk vindt. Shelley vraagt vervolgens aan Jessie of dit zo is. Hiske doet een duit in het zakje. Heb je aantrekkingskracht vraagt ze. Jessie lijkt het antwoord te ontwijken. We gaan de laatste tijd beter met elkaar om zegt hij. Zo gaat het gesprek nog even door. Jessie vraagt zich vervolgens hardop af of iedereen het erover heeft. Adriaan begint uit te leggen hoe hij erop komt. Andrea neemt de plek van Adriaan in achter de computer. Dat is dus niet je geheim vraagt Shelley. Jessie geeft geen duidelijk antwoord. Nee zegt hij. Of wel? Andrea merkt op dat Jessie zich wel heel erg verdacht maakt. Jessie schudt zijn hoofd terwijl hij wegloopt. Niet verdacht, wel schuldig reageert hij en hij loopt de trap af. De vrouwen blijven verbaasd achter. Andrea neemt als eerste het woord. His, wat denk jij vraagt ze. Ik ben benieuwd of Jessie dit doet om een beetje sensatie neer te zetten of dat er een kern van waarheid in zit zegt ze. De dames lijken er niet uit te komen. Wat zou Jessie toch bedoelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *