Gerrit ontdekt Merels nieuwe column, staat er iets in over de stukgelopen relatie met Jessie?

Gerrit ontdekt Merels nieuwe column, staat er iets in over de stukgelopen relatie met Jessie?

Gerrit zit bij Franny in de Franterpalace. Gerrit vertelt haar dat hij op de computer in de mail aan het zoeken was en een mail voor Merel vond. De e-mail gaat over Merel haar column. Er staat dat Merel twee versies had ingeleverd en er wordt gekozen voor de meest recente column. Gerrit vraagt zich af of de column over de breuk met Jessie gaat. Franny lijkt de vraag een beetje te ontduiken. Het gaat wel over haarzelf inderdaad legt ze uit. Wel bevestigt ze dat het over de afgelopen week gaat. Ook geeft ze aan dat het geen sappige column is geworden. Uiteindelijk laat  Franny weten dat er wordt uitgelegd waarom Merel en Jessie uit elkaar zijn. Wat zou er in de column staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *