Adriaan vraagt aan Jessie of hij Shelley leuk vindt

Adriaan vraagt aan Jessie of hij Shelley leuk vindt

Adriaan en Jessie zijn druk bezig met het opruimen van het zwembad. Terwijl de twee het zwembad aan de kant tillen, heeft Adriaan een pikante vraag voor Jessie. Vind jij Shelley leuk vraagt hij. Jessie moet lachen. Het is een leuke meid zegt hij. Adriaan vraagt daarna of Jessie een relatie met haar zou kunnen beginnen. Jessie antwoordt van niet. Ik zie wel een soort van aantrekkingskracht tussen jullie twee gaat Adriaan verder. Jessie legt op zijn beurt uit dat het inderdaad anders is tussen de twee, ten opzichte van een tijd geleden. Het is Adriaan opgevallen dat Jessie en Shelley tegenwoordig beter met elkaar omgaan. Ik heb het de laatste tijd veel leuker met Shell vervolgt Jessie. Adriaan laat weten dat hij dacht dat het daarom uit is gegaan tussen Jessie en Merel maar dit is volgens Jessie niet het geval. Dus het verhaal gaat de ronde dat ik een oogje op Shell heb vraagt Jessie. Adriaan vertelt dat hij van Andrea heeft gehoord dat Shelley dit wel denkt. Het is een leuke meid, maar voor de rest niks eindigt Jessie.

Jessie besluit na het gesprek met Adriaan om snel naar Shelley te lopen. Zij reageert verbaasd als ze het verhaal hoort. Andrea zit in de kappersstoel. Adje zij ook dat hij lichaamstaal zag vertelt ze. Volgens Andrea denkt Adriaan dat Jessie Shelley leuk vindt vanwege de lichaamstaal en omdat ze meer naar elkaar toe trekken. Jordie, die ook is binnengekomen, ziet dat niet echt. Jessie ontkent echter dat hij Shelley leuk vindt. Hoe denken jullie erover?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *