Er komt een emotionele mail binnen, Franny roept de groep bijeen

Er komt een emotionele mail binnen, Franny roept de groep bijeen

Franny zit achter de computer als haar oog valt op een nieuwe e-mail. Ze leest een deel voor aan Merel en Hiske. Zij adviseren Franny om snel de groep bij elkaar te roepen. Als de bewoners zich verzameld hebben in de silo, leest Franny de mail voor. Hierin staat dat er binnenkort een terminale man langskomt in Utopia 2 dit omdat dit zijn laatste wens is. Meneer vindt jullie allemaal geweldig leest Franny verder voor. De bewoners krijgen een glimlach op hun gezicht. Zij zijn vastbesloten om er een mooie dag van te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *