Andrea confronteert Jordie, ze vindt hem een roddelkont

Andrea confronteert Jordie, ze vindt hem een roddelkont

Volgens Andrea heeft Jordie eerder vandaag over de nieuwe t-shirts van Merel geroddeld. Jordie lijkt zich echter van geen kwaad bewust. Het lijkt er in ieder geval dat je best wel een roddelkont bent zegt ze. Die schijn heb je tegen je. Jordie legt uit dat het enige wat hij over het shirt heeft gezegd, is dat hij een streep boven en onder de tekst zou zetten. Andrea vraagt zich af waarom Jordie dit überhaupt op moet gooien. Voor mij heeft het geen toegevoegde waarde als iemand mij zulke dingen komt vertellen gaat ze verder. Jordie legt daarna uit dat het meer een visie van hem was. Oké, dan heb ik dat verkeerd gezien besluit Andrea het gesprek. Dan heb je de schijn dat het roddelen is eindigt ze. De twee laten het onderwerp verder rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *