De bewoners uit Utopia 2 krijgen een lezing over cannabidiol

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een lezing over cannabidiol

Adriaan staat bij de poort van Utopia 2 te wachten. Vandaag komt Dyveke Kok namelijk een lezing geven over cannabidiol. Na enkele minuten gaat de poort open en Adriaan stelt zich enthousiast voor. Leuk dat je er bent zegt hij vrolijk. Samen brengen de twee de spullen naar de silo. Dyveke stelt zich voor aan de andere bewoners en wat later neemt Adriaan haar mee voor een rondleiding door Utopia 2. De bewoners verzamelen in de silo en de lezing kan beginnen. Dyveke begint haar presentatie door de wortels van de hennepplant rond te laten gaan. Zo wil ze laten zien hoe de plant in elkaar zit en waar de plant allemaal voor gebruikt kan worden. Even later gaat ze verder met de bewoners in gesprek over hennep en cannabis. De bewoners luisteren aandachtig naar de presentatie. Aan het einde van de lezing klappen de bewoners enthousiast. Dankjewel reageert Adriaan vrolijk. Alsof ik bij biologie was zegt Brandon tegen Franny. Ja, echt leuk reageert ze. De presentatie lijkt een succes te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *