Adriaan en Jessie hebben een discussie over bloemen

Adriaan en Jessie hebben een discussie over bloemen

Adriaan is bloemen in het water aan het zetten maar daarbij lijkt hij het verkeerde water in de pot te doen. Jessie lijkt namelijk tegen Adriaan te hebben gezegd dat hij het water uit de blender in de pot moet doen dit omdat daar de voeding in zit. Dat stond heel duidelijk op de instructies legt Jessie uit. Nooit water helemaal verversen voegt hij eraan toe. En snapt dan ook niet dat Adriaan de instructies niet heeft opgevolgd, met name omdat Jessie het nogmaals heeft benadrukt. Dan kies je ervoor om toch gedeeltelijk eigenwijs te zijn gaat Jessie verder. Wat jammer is, want het is ten nadele van Jordie. Boos loopt Jessie weg. Die kan van een mug een olifant maken zegt Adriaan tegen zichzelf. Zullen de twee het nog uit praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *