Het is een belangrijke dag voor Jessie en Gerrit, ze nemen hun zomerhit op

Het is een belangrijke dag voor Jessie en Gerrit, ze nemen hun zomerhit op

Jessie en Gerrit zijn al een tijd bezig met het maken van een zomerhit. De twee mannen hebben een beat gekregen en daar een persoonlijke tekst op geschreven. Ook Mylène helpt met het inzingen van de single. De mannen willen graag de zomerhit opnemen en hebben daarom Kevin en Steven uitgenodigd. Deze middag komen Kevin en Steven binnen en de groep gaat snel aan de slag met het opnemen van de single. Zal het ze lukken goede opnamen te makken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *