Shelley, Andrea, Merel en Jessie hebben een discussie over sushi

Shelley, Andrea, Merel en Jessie hebben een discussie over sushi

Het zit Shelley afgelopen avond dwars dat sommige zaken niet eerlijk verlopen. Toen Shelley in de min stond, kreeg ze de volle laag van Jessie maar nu Merel in het rood staat ziet Jessie het volgens Shelley door de vingers. Ze uit haar frustratie bij Andrea en samen kiezen ze ervoor om dit aan te geven bij Jessie en Merel. Hij heeft 84,41 euro en de sushi was 70 euro begint Shelley. Merel heeft dus van Jessies zakgeld sushi gekocht zonder toestemming. Zij staat namelijk 15 euro in de min en toen ik in de min stond toen flipte hij voegt ze eraan toe. Dan gaan we nu naar ze toe reageert Andrea. Wanneer de twee vrouwen in de silo zijn aangekomen, wachten daar Jessie en Merel boven op ze achter de computer. Zodra het gesprek begint blijft Merel rustig en geeft een reden waarom ze het heeft gedaan. Ik weet niet waarom jij zo in de verdediging schiet zegt ze hierna tegen Andrea. Andrea schrikt van de reactie en geeft toe dat ze haar standpunten verdedigt. Ik zie vooral wantrouwen zegt Jessie tussendoor. Het viertal komt er niet uit. Zelfs wanneer de groep gezamenlijk gaat eten, is de stemming nog ver te zoeken. Merel, Jessie, Andrea en Shelley lijken afstand te houden van elkaar. Na het eten wordt het niet beter. Zodra Jessie boven op de computer bezig is en Merel erbij komt, krijgen ook zij ruzie. Jessie gaat weer verder op de sushi discussie en vraagt zich af of Merel echt niet een fout heeft gemaakt met de administratie. Dit valt bij Merel in het verkeerde keelgat en ze geeft aan dat ze het belachelijk vindt dat Jessie zo denkt. Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *