Shelley en Gerrit botsen en hebben onenigheid over opruimen

Shelley en Gerrit botsen en hebben onenigheid over opruimen

Gerrit en Jessie willen in het atelier aan de slag maar het atelier is nog niet opgeruimd na de knipklant van Shelley. Gerrit loopt daarom naar Shelley toe om haar te vragen om het op te ruimen, maar Shelley geeft als antwoord dat ze eerst nog wat andere dingen moet doen. Ik vind jouw reactie niet normaal zegt Gerrit over de toon van Shelley. De twee discussiëren verder en Gerrit loopt wat later samen met Jessie naar het atelier. Al snel komt ook Shelley naar het atelier om haar spullen op te ruimen. Waarom reageer je zo heftig vraagt Gerrit. Shelley negeert Gerrit volledig. Gerrit blijft op zijn beurt echter aandringen en Shelley laat weten dat Gerrit zijn slaapplek er ook niet zo opgeruimd uitziet. Daarnaast steekt het haar dat Gerrit wil dat ze meteen opruimt. Mag ik ook even rustig eten en bijkomen vraagt ze geïrriteerd. Dat mag volgens Gerrit. Zeik dan ook niet reageert Shelley vervolgens. Ik zei, ik doe ook even de andere dingetjes die ik moet doen en dan kom ik opruimen gaat ze verder. De twee discussiëren verder en als Gerrit even weg is, brandt Shelley los tegenover Jessie. Ik word zo kotsmisselijk van Gerrit zegt ze. Gewoon moe van die vent benadrukt ze. Gaan de twee het nog goedmaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Truus at 07:11

    Het is toch normaal dar als je een klant gehad hebt dat je dan je werkplek schoonmaakt.
    Hoe deed ze dat ze toe ze in kapperszaak werkte. Maar als er opgeruimd of schoongemaakt moet worden is Shelley vertrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *