De chiropractor van Alexandra valt in de smaak bij Jordie

De chiropractor van Alexandra valt in de smaak bij Jordie

Er komt een chiropractor Utopia 2 binnen. Hij komt vandaag Alexandra helpen en ze begeleidt hem naar de silo. Als de chiropractor bezig is, komt Jordie een kijkje nemen. De chiropractor lijkt bij hem in de smaak te vallen en Jordie biedt hem dan ook al snel wat te drinken aan. Als hij het drinken heeft gebracht, kijkt hij af en toe om het hoekje. Kijk hem kwijlen zegt Dylan. Jordie moet lachen. Ik zweer het je, je hebt echt een dweil nodig zegt hij. Zulke mannen zouden mijn type kunnen zijn eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *