Adriaan geeft Dylan advies, hij moet meer voor zichzelf opkomen

Adriaan geeft Dylan advies, hij moet meer voor zichzelf opkomen

Adriaan geeft Dylan een peptalk. Hij noemt Dylan een grootverdiener en hij vertelt hem dat hij meer van zich moet laten horen. Dylan geeft aan sowieso een persoon te zijn die wat meer op de achtergrond blijft. Je hebt toch over bepaalde situaties een mening vraagt Adriaan aan Dylan. Zeg die gewoon voegt hij eraan toe. Dylan is het met Adriaan eens en hij ziet het ook als iets waar hij aan moet werken. Zal hij wat meer voor zichzelf op gaan komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *