Jordie is nog altijd zoekende in Utopia 2

Jordie is nog altijd zoekende in Utopia 2

Jordie en Franny zijn samen aan het scheppen voor de sportschool, als Franny aan hem vraagt hoe het met hem gaat. Jordie geeft aan dat hij nog wel een beetje zoekende is. En vertelt verder dat hij vooraf niet echt verwachtingen had om zo teleurstelling tegen te gaan. Gelukkig heeft Jordie het niet zwaar en laat hij weten met iedereen goed overweg te kunnen. Wel geeft hij toe dat hij vooraf wel vooroordelen had over bepaalde bewoners, maar dat dit uiteindelijk allemaal veel beter is uitgevallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *