Jessie en Dylan krijgen bericht van hun familie

Jessie en Dylan krijgen bericht van hun familie

Er is post binnengekomen voor Jessie en Dylan. De twee zoeken een rustig plekje voor zichzelf op en ze beginnen te lezen. Enkele mede bewoners zijn best een beetje nieuwsgierig naar de post en ze komen af en toe even vragen hoe het gaat en wat er allemaal geschreven staat. Dylan heeft ook post van zijn vriendin Kaylee gekregen en dit doet hem goed. Hij laat aan de bewoners weten dat het goed met haar gaat en dat ze thuis veel steun krijgt. Jessie heeft helaas minder goed nieuws gekregen. Het gaat namelijk nog steeds niet helemaal goed met zijn vader en dit valt Jessie erg zwaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *