Jens en Adriaan praten over groepjes, wordt de betrouwbaarheid van Franny aangetast?

Jens en Adriaan praten over groepjes, wordt de betrouwbaarheid van Franny aangetast?

Jens is druk bezig met het maaien van het gras, als Adriaan bij hem komt staan. De twee merken dat er twee groepjes op het Utopia 2 terrein zijn. Als wij ons hebben afgezonderd van de groep, dan blijft er automatisch een deel van de groep over wat dan op zichzelf ook weer een groep is legt Jens uit. Adriaan vertelt op zijn beurt dat het hem allemaal niet zo interesseert. Ik vind het gewoon jammer dat Franny in deze vaak het doorgeefluik is legt Jens uit. Adriaan is het hiermee eens en hij vertelt dat dit van beide kanten is. Dat houd je toch benadrukt hij. Jens legt daarna uit dat hij het vooral vervelend vindt voor Franny. Dit omdat het volgens hem haar betrouwbaarheid aantast. Zijn jullie het met Jens en Adriaan eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *