Utopia 2 gaat wederom door en wordt in de nieuwe avondprogrammering meegenomen

Utopia 2 gaat wederom door en wordt in de nieuwe avondprogrammering meegenomen

Gisteren liet SBS/Talpa in een persbericht weten dat het programma Man bijt hond weer terug op de televisie gaat komen. Daarnaast maakt de zender ook nog de rest van de nieuwe avondprogrammering bekend. Utopia 2 zit daar ook bij! Utopia 2 gaat dus wederom door maar verhuist naar een ander tijdstip, namelijk 18.00 uur en wordt gevolgd door Hart van Nederland om 19.00 uur. Het programma man bijt hond zal op het huidige tijdstip van Utopia vertoont worden, 19:30. Utopia is momenteel het enige vooravond programma van SBS 6 dat redelijke kijkcijfers scoort en met de verhuizing naar 18.00 uur hoopt de zender de rest van de vooravond te stimuleren. Vanaf 26 augustus 2019 zal de nieuwe programmering van de vooravond er als onderstaand uitzien. Goed nieuws voor alle Utopia fans dus! Wat vinden jullie ervan dat Utopia wederom doorgaat?

 • 18.00 uur: Utopia
 • 19.00 uur: Hart van Nederland
 • 19.30 uur: Man bijt hond
 • 20.00 uur: Lingo.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bep at 14:09

  Tis maar te hopen dat de bewoners op taalgebruik letten dan.
  Op vroeger te zetten kijken echt veel jongere kids.
  Ze weten toch waar ze zich voor opgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *