Andrea vraagt waarom Jessie een slecht geweten heeft

Andrea vraagt waarom Jessie een slecht geweten heeft

Andrea is samen met Jessie op de bovenverdieping van de silo. Andrea begint een gesprek. Waar komt trouwens dat slechte geweten vandaan, dat als je ons ziet zitten dat je denkt ze hebben het over mij? vraagt ze. Wat bedoel je? reageert Jessie. Je zei dat gister toch? gaat Andrea verder. Dat slechte geweten? Wat is dat nou weer voor uitspraak? zegt Jessie vervolgens. Volgens Andrea wordt er namelijk niet altijd over Jessie gesproken. Jessie weet zeker dat er wel veel over hem gesproken. Wat denk je? Dat het allemaal gebakken lucht is? Ik ben niet achterlijk benadrukt hij. Uiteindelijk geeft Jessie aan dat hij geen slecht geweten heeft omdat zijn intenties goed zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *