Brandon heeft een date met Naomi

Brandon heeft een date met Naomi

Brandon wacht voor de poort samen met Jessie, zijn date komt er namelijk aan. Naomi, de date van Brandon, komt vervolgens binnen in Utopia 2. Brandon geeft haar een knuffel en vraagt hoe het met haar gaat. De twee lopen samen naar Dylan en Shelley die buiten zitten. Naomi geeft aan dat ze Kaylee laatst nog op een feest zag. Dylan begint te glimlachen. Wat later lopen ze samen een rondje over het terrein. Ze bekijken de dieren en gaan daarna samen zitten op de bank buiten. De date lijkt gezellig te zijn en ze krijgen van Mylène twee zelfgemaakte pannenkoeken. Zal er iets moois ontstaan tussen Brandon en Naomi?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *