Timothy schrijft Franny een heftige brief, hij maakt het uit

Timothy schrijft Franny een heftige brief, hij maakt het uit

Franny en oud Utopia 2 bewoner Timothy hebben een relatie gekregen in Utopia 2 en zijn zelfs verloofd in de mini samenleving. Timothy is vroegtijdig uit Utopia 2 gestemd waardoor Franny alleen achter bleef. De twee zijn nu enige tijd afzonderlijk van elkaar, maar vandaag krijgt Franny post. Wanneer Franny de brief ziet, kijkt ze niet vrolijk. De tranen springen in de ogen van Franny terwijl Shelley, Mylène en Dylan bedachtzaam naar haar kijken. Franny laat nog niet veel los over haar brief maar wanneer ze alles heeft gelezen vertelt ze de situatie. What the f*ck zegt Franny verbaast terwijl ze verder leest. Het is uit vertelt ze aan de rest. Hij heeft geen gevoel meer voor mij leest ze hardop voor. Timothy legt uit dat door het weinige contact zijn gevoel weg is. Merel voegt zich bij de situatie en kan het niet begrijpen. Wat een vreselijke gozer geeft Merel toe. Nadat Franny het heeft laten bezinken barst ze in huilen uit. Franny kan niet begrijpen wat er aan de hand is. Heeft hij een ander vraagt ze zichzelf af. De andere bewoners proberen haar te troosten en aan te geven dat Franny beter verdiend dan Timothy. De boodschap lijkt nog niet helemaal aan te komen bij Franny en besluit even naar buiten te gaan. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *