De bewoners reageren geschokt op de relatiebreuk van Timothy en Franny

De bewoners reageren geschokt op de relatiebreuk van Timothy en Franny

Franny heeft net te horen gekregen van oud Utopia bewoner Timothy dat hij het uit maakt met haar. De twee waren samen in Utopia 2 maar Timothy heeft aangegeven geen gevoel meer te hebben voor Franny door het weinige contact wat te twee hebben. Het nieuws komt hard aan in de mini samenleving. Ook Jessie krijgt het nieuws te horen en die weet niet wat hij hoort. Wat een t*fusgozer geeft Jessie aan tegen Shelley wanneer hij dit nieuws hoort. Wat een f*cking eikel gaat Jessie verder. Ik zou hem kapot maken geeft Merel aan richting Franny. Hoe zullen de andere bewoners reageren op dit nieuws?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *