De bewoners vangen Franny op, ze besluit zichzelf te herpakken

De bewoners vangen Franny op, ze besluit zichzelf te herpakken

Ook in de silo is de breuk tussen Timothy en Franny het onderwerp van gesprek.  Erik, Adriaan en Jens hebben een duidelijke mening over de breuk. Adriaan geeft aan beide kanten te begrijpen. Maar ik snap dat het moeilijk is voor dat meisje voegt hij eraan toe. Erik lijkt het nuchter op te vatten. Je moet er geen drama van maken, gewoon doorgaan. Het leven is soms hard, maar daar word je sterk van benadrukt hij. De twee mannen lijken zich er niet erg druk om te maken.

De bewoners zijn er wel om Franny te steunen. In deze situatie blijkt het dat de bewoners een goede band met elkaar hebben opgebouwd. Ook Jessie is behoorlijk boos om de brief. Wat een sukkel. Och, hij was zo verliefd. Hij wilde zo graag trouwen. Franny is gewoon beter af zonder roept hij. Het blijkt dat de meeste bewoners deze gedachte delen. Die jongen leeft in een grote leugen concludeert Jessie. Merel probeert Franny te overtuigen dat deze breuk niet aan haar ligt. Merel voelt zichzelf dom dat ze dit niet had zien aankomen. Ze had graag haar vriendin willen beschermen tegen hem. Ondertussen rollen de tranen nog steeds over Franny haar wangen.

Je bent beter af zonder zegt Jessie wat later tegen Franny. En legt uit dat iedereen nu eindelijk de echte Franny is en dat dit het beste is wat Franny heeft kunnen overkomen. Jessie is van mening dat het slap is dat Timothy het uitmaakt via een brief. Hij had beter naar de poort kunnen komen om het in haar gezicht te zeggen. Franny besluit zichzelf te herpakken. Ik ga lekker straten, of zo laat ze weten. Ze wil zichzelf afleiden en loopt naar de silo toe om te vragen of Jens met haar aan het werk wil. Nadat hij haar een knuffel heeft gegeven, gaan ze samen aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *