Timothy heeft een nieuwe liefde, Franny is geschokt en boos

Timothy heeft een nieuwe liefde, Franny is geschokt en boos

Mylène zit achter de computer in de silo als er een mailtje binnenkomt. Ze doet haar hand voor haar mond. Jessie, kom eens zegt ze verschrikt. Kunnen we dit uitprinten vraagt hij. Er komt een foto uit te printer, waarop Timothy te zien is met een andere vrouw. Met de foto in zijn handen loopt haar naar Franny toe. Tering zeg. Dit kon niet anders zegt hij. Hij roept Franny bij zich en overhandigd haar de foto’s. Het is even niet leuk om te horen, maar ik denk dat het voor het verwerkingsproces goed is begint Jessie. Franny loopt huilend weg en schreeuwt naar de hele groep. Yo, Tim heeft een nieuwe vriendin. Dan zegt ze dat nu wel echt boos is. Vervolgens laat ze de foto aan de groep zien en niemand kan zijn of haar ogen geloven. Ze geeft nogmaals aan dat ze nu wel echt heel erg boos is. Ze vindt het heel erg dat hij er al die tijd over gelogen heeft

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *