Jessie biedt Franny troost nadat Timothy de relatie beëindigt heeft

Jessie biedt Franny troost nadat Timothy de relatie beëindigt heeft

Sinds het moment dat Franny te horen heeft gekregen dat Timothy de relatie verbreekt loopt ze te dwalen over het Utopia 2 terrein. Zodra Jessie haar ziet geeft hij haar een knuffel en vraagt hoe ze zich voelt. Nee, het gaat niet goed met mij laat Franny weten. Jessie snapt dit op zijn beurt helemaal en zegt dan dat hij dit ergens al zag aankomen. Het is alleen wel echt een klap in je gezicht benadrukt hij. Franny kan het nog niet bevatten wat er allemaal gebeurd is. Wat vinden jullie ervan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *