Adriaan is klaar met de luie mensen in Utopia 2

Adriaan is klaar met de luie mensen in Utopia 2

Erik, Brandon, Jens en Adriaan zijn aan het lunchen als Shelley een blik werpt op het schoonmaakrooster. Adriaan en Erik hebben afwasdienst zegt ze vervolgens. Waarop Jens aangeeft dat dit rooster alleen voor ’s avond is. Oh, ik dacht dat we hadden besproken dat het ook voor ’s middags was. Adriaan hoort dit en merkt op dat Shelley het ook uit zichzelf kan doen in plaats van mensen aanspreken die het bijna elke dag staan te doen. Dan staat hij op en loopt hij naar buiten. Dag luie mensen!

Deze opmerking valt bij Brandon verkeerd en ook hij staat op en loopt achter Adriaan aan. Hé, grootbek roept hij dan. Zodra Brandon buiten is stormt Adriaan op Brandon af. Als de mannen neus aan neus staan, vraagt Brandon waarom Adriaan hem ook lui noemt. Adriaan legt nogmaals uit dat hij klaar is met de mensen die binnen Utopia 2 helemaal niks doen en loopt weg. Brandon roept Adriaan na met de vraag of hij nog achter zijn opmerking staat. Ja, absoluut roept hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *