Franny legt aan Merel uit hoe ze de situatie rond Timothy ziet

Franny legt aan Merel uit hoe ze de situatie rond Timothy ziet

Na het nare bericht voor Franny is ze bezig om haar ex-verloofde te vergeten. Eerder op de dag ontving Franny een doos van Shelley waar Dááááááág Tim op staat. De doos is bedoelt om alle spullen in te doen die Franny herinneren aan Timothy. Franny was afgelopen avond bezig met het beplakken van haar muur met polaroidfoto’s. What doesn’t kill you, makes you stronger, zegt Merel. And believe me, it won’t kill me, zegt Franny heel zelfverzekerd. Ze geeft aan dat ze die tijd wel voorbij is. Trots geeft Merel aan dat Franny het heel goed doet. Verder stopt Franny de spullen die herinneringen hebben aan haar ex-verloofde in de doos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *