Franny heeft het toch zwaarder met de breuk dan ze dacht

Franny heeft het toch zwaarder met de breuk dan ze dacht

Franny heeft gisteren het nieuws ontvangen dat Timothy de relatie met haar verbreekt. Hierdoor heeft ze vannacht niet kunnen slapen. Zodra Franny en Dylan de dieren staan te verzorgen vraagt hij aan Franny hoe ze zich voelt. Ik heb vannacht zelfs shag gekocht en geprobeerd te draaien, ik kon echt totaal niet in slaap komen, zegt ze dan. Dylan geeft aan dat hij het logisch vindt en dat als ze iets kwijt moet de groep er voor haar is. Hoe zal Franny zich vandaag voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *