Brandon zijn achterban komt op bezoek

Brandon zijn achterban komt op bezoek

Brandon zijn bezoek komt binnen en hij is door het dolle heen. Zodra hij de eerste persoon ziet binnen komen slaat hij deze in zijn armen. Als hij iedereen een knuffel heeft gegeven komt de rest van de bewoners aangelopen. Iedereen stelt zich voor en zodra iedereen is geweest, vraagt Brandon of zijn acherban een rondleiding wilt hebben. Het is namelijk al een hele tijd geleden dat ze alles gezien hebben en in de periode die eroverheen gegaan is, is praktisch het hele terrein veranderd. Vind jij het leuk voor Brandon dat hij vandaag bezoek heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *