Jessie en Dylan speculeren over de dj contest

Jessie en Dylan speculeren over de dj contest

Jessie en Dylan hebben een gesprek over de dj contest die Maikel en Gerrit gaan houden. De winnaar van deze battle mag draaien op het festival. Wie denk jij dat er gaat winnen maandag? vraagt Dylan. Heb jij Gerrit zijn set al helemaal gehoord? Jessie vindt het lastig en heeft geen idee, hij heeft Gerrit zijn set nog niet gehoord. Dylan geeft aan van Maikel alleen de intro gehoord te hebben en van Gerrit ook niets. Dan verteld Jessie dat hij een dj van buitenaf heeft geregeld die de twee dj’s moet gaan beoordelen. Omdat hij er geen verstand van heeft. Het enige wat ik kan beoordelen is of de muziek is uitgevallen of niet. Haha, ja en of het lekker klinkt, zegt Dylan. Trouwens ik hoor ook wel of een overgang goed is gegaan, daarvoor heb ik genoeg muziek in mijn leven gehoord benoemd Jessie. Gerrit en Maikel hebben nog tot maandag om zich goed voor te bereiden op deze battle en dan weten ze pas of ze echt mogen draaien tijdens het festival.  Wie denk jij dat er gaat winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *