Brandon zijn bezoek heeft hem een positieve boost gegeven

Brandon zijn bezoek heeft hem een positieve boost gegeven

Brandon zijn bezoek is vandaag langsgekomen en heeft inmiddels Utopia 2 weer verlaten. Hiske is benieuwd naar hoe het voor Brandon was. Hij was namelijk ook jarig geweest, net zoals zijn tweelingzusje,waar hij een cadeau voor had. Bran, hoe was het? Wat vond je zusje van het cadeautje? begint Hiske het gesprek. Ja, ze zat ook zo van, hé, eindelijk reageert Brandon. Maar je ziet er ook leuk uit gaat Hiske verder. Ja, hè zegt Brandon. Mari, als je dit ziet! Kijk! Brandon verwijst naar een eerder bezoek van Mari van der Ven die de bewoners toen kledingadvies had gegeven. Normaal loop ik er altijd bij met mijn bouw- of sportkleding, maar voor m’n familiebezoek wil ik er wel goed uit zien gaat Brandon verder.  Heel veel positieve dingen reageert Hiske op haar beurt. Ja, dat is wat je krijgt. Een hele energie boost eindigt Brandon het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *