De brief van Franny zet Kaylee aan het denken over haar relatie

De brief van Franny zet Kaylee aan het denken over haar relatie

De brief van Timothy zet niet alleen Franny aan het denken. Ook andere bewoners praten ook vandaag nog na over de brief waarin Timothy het uit heeft gemaakt met zijn verloofde Franny. Wanneer Hiske en Kaylee op het bankje met elkaar praten, noemt Kaylee het haar ergste nachtmerrie. Ik wilde het eerst ook alleen doen, maar nu verklaar ik mezelf voor gek begint Kaylee. Dat kan niet. Het lijkt me heel ingewikkeld. Stel dat ik de volgende stemmingen naar huis ga voegt ze eraan toe. Of Dyl? reageert Hiske, Dat kan ook, hè benadrukt ze. Nee, eerder ik en als ik naar huis ben… gaat Kaylee verder. Dyl die blijft hier, die gaat niet achter mij aan. Hij gaat het avontuur afmaken. De tattoo shop. Maar heb je dan een relatie stop? Misschien ga je tijdelijk uit elkaar?  Zou je hier alleen zonder Dylan kunnen zijn vraagt Hiske vervolgens. Dat weet ik niet antwoordt Kaylee. Ik denk dat ik het heel moeilijk zou vinden. Maar ik denk dat het wel heel goed is. Ik zou het ook willen proberen, maar als ik ongelukkig wordt dan ga ik hem achterna. Waar zou je het moeilijk mee hebben? vraagt Hiske nieuwsgierig verder. Het valt vervolgens even stil. Kaylee moet even nadenken over deze vraag. Je bent je maatje kwijt gaat Kaylee dan verder. Waar je dingen aan kwijt kan.  Lastig hè. Dit soort processen merkt Hiske op. Ja, vooral hard benadrukt Kaylee. Je groeit als persoon. Je verandert als persoon en ik ben bang dat je uit elkaar groeit, omdat je zo met jezelf bezig bent. Uiteindelijk ga je met anderen heel leuk om en dan verlies je interesse in elkaar. Merk je dat je relatie nu al anders wordt en wat vraagt Hiske. Ja laat Kaylee weten. Dylan laat me steeds meer los, omdat ik zelf dingen moet aangrijpen, zelf sterk moet worden en op mijn eigen benen moet staan. Daarbij vraagt hij niet zo veel dingen meer aan mij zoals vroeger. Daarom wil ik binnenkort iets leuks gaan doen voor Dyl. Even quality time. Ik wil een dinner date regelen. Lekker fout. Snaaien. Oh, dat vind ik ook humoristisch eindigt Hiske het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *