De danslerares van Franny valt in de smaak bij Jessie en Gerrit

De danslerares van Franny valt in de smaak bij Jessie en Gerrit

Terwijl Franny zich in het zweet werkt tijdens haar dansles, is het oog van Jessie en Gerrit gevallen op danslerares Charlie-Ann. De twee mannen vinden het niet beleefd om ongegeneerd naar de knappe lerares te gaan staren en daarom verzinnen ze een plan. De bewoners hebben nog een aantal handtekeningskaarten liggen waar de twee, twee kijkgaten in knippen. Op deze manier dienen de kaarten als een soort masker en zal het lijken alsof de mannen de kaarten lezen. Na even te knutselen nemen Jessie en Gerrit plaats op het platform waar ze het beste uitzicht hebben op de danseressen. Bij het uitproberen van de maskers schaamt Jessie zich al snel voor deze actie. Gerrit ervaart de maskers daarentegen als een prachtige uitvinding en gluurt nog wat langer door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *