Joke wil graag in Utopia 2 komen slapen

Joke wil graag in Utopia 2 komen slapen

Terwijl Jens afgelopen avond achter de computer zit krijgt hij een leuk mailtje binnen voor de bewoners. Joke, een dame op leeftijd, geeft aan dat ze binnenkort graag een keer komt logeren. En met binnenkort bedoel ik aanstaande dinsdag, vertelt Jens. De bewoners vinden het allemaal erg leuk nieuws en denken direct na over een passende slaapplek voor de dame in kwestie. Op dat moment schiet Jens te binnen dat het misschien wel leuk is als Erik een logeermaatje krijgt, gezien de leeftijd. Erik giert het uit bij de gedachten en woorden van Jens en ziet dit idee kennelijk best zitten. Joke looft de bewoners om hun inzet voor eenzame ouderen en dit is precies de reden waarom ze graag een nacht komt overnachten. Zal Joke binnenkort gezellig tegen Erik aankruipen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *