Franny neemt wraak op Timothy

Franny neemt wraak op Timothy

Na de drankspelletjes van afgelopen avond is de druk op de blaas groot geworden met name bij Gerrit en Franny. De twee bewoners haasten zich daarom naar de wc waar er een strijd ontwikkeld om wie er als eerste mag. Merel besluit de twee voor de gein samen op te sluiten. Franny en Gerrit zijn samen behoorlijk lang opgesloten en de twee lijken het steeds beter te kunnen vinden met elkaar. Merel vertelt de bewoners wat ze heeft gedaan en Mylène besluit Franny te bevrijden maar dan hoort ze een aantal interessante geluiden. Wanneer ze door de deur gluurt ziet ze Franny en Gerrit zoenen. Ze besluit de twee bewoners  nog even te laten zitten en rent snel terug om verslag te doen bij de overige bewoners. Denk je niet dat Shelley boos wordt?, vraagt Franny tussen de smakgeluiden door aan Gerrit. Mylène vindt dat het lang genoeg heeft geduurd en rent terug naar de wc om de deur te openen voor Franny. Hoewel Franny alles in eerste instantie ontkent komt de waarheid al snel aan het licht. Wat maakt mij het uit, ik ben toch vrijgezel?, zegt Franny terwijl ze de geruchten tegelijkertijd blijft ontkennen. Jessie kan het niet geloven en vindt het verschrikkelijk wat er zojuist is gebeurd. Hij vindt dat de bewoners Franny in bescherming moeten nemen nu haar verloving is verbroken. Gerrit maakt zich niet zoveel zorgen en ziet het probleem niet zo zeer. Hoewel Franny de geruchten zowel blijft ontkennen als beamen zegt Mylène dat ze hen gezien heeft. Oh, zegt Franny schouderophalend. Beetje Tim terugpakken toch, zegt ze tegen Merel wanneer ze alleen zijn. We hebben niet gesekst of zo, alleen gezoend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *