Gerrit en Franny hebben de liefde bedreven?!

Gerrit en Franny hebben de liefde bedreven?!

Afgelopen avond is het erg gezellig geweest bij de bewoners en Merel en Franny bespreken de avond. Nadat Franny en Gerrit afgelopen avond hadden gezoend, hebben de twee zich teruggetrokken in het huisje van Franny en Merel. Hier hebben de twee toenadering naar elkaar gezocht en uiteindelijk de liefde bedreven. Op dat moment bevonden Merel en Mylène zich buiten het huisje en hoorden ze kreungeluiden van Franny door het huisje heen. Schaterend van het lachen hebben de dames gewacht tot de twee klaar waren. Een nieuwe dag is alweer aangebroken en Merel is benieuwd naar de status tussen Gerrit en Franny. Ik heb geen gevoelens voor Gerrit hoor zegt Franny tegen Merel. Merel vraagt zich af of Franny Gerrit leuk kan gaan vinden maar daar antwoordt ze stellig nee op.Waarom hadden jullie dan seks? vraagt Merel vervolgens. Franny laat weten dat ze gewoon zin had in een piemel. Toch hoopt Franny haar avontuur met Gerrit stil te houden voor de overige bewoners. Merel belooft haar dat het niet uit haar mond zal komen mocht het verhaal uitlekken. Franny beseft zich wel dat ze dit avontuur ook met Shelley moet delen.Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *