Jens weet niet of hij Mylène 100 procent kan vertrouwen

Jens weet niet of hij Mylène 100 procent kan vertrouwen

Afgelopen avond hebben Mylène en Jens ruzie gehad maar omdat Mylène een paar drankjes op had wilde Jens het er toen niet met haar over hebben. Op deze nieuwe dag besluit Jens het gesprek met haar aan te gaan. Hij spreekt uit dat hij haar niet vertrouwt. Jens heeft het idee dat ze nog gevoelens heeft voor Gerrit maar Mylène zegt dat dit absoluut niet waar is. Ze weet niet zo goed wat ze met deze opmerking van Jens moet. Ik heb daar helemaal geen behoefte aan benadrukt Mylène. Mijn gevoel zegt wat anders gaat Jens verder. En benoemt onder andere de brief die Mylène aan Gerrit heeft geschreven in aangeschoten toestand. Mylène wil weten of Jens alleen bij haar is voor de seks. Jens antwoordt haar dat dit niet de enige reden is dat hij bij haar is. Het is gewoon niet dat ik weet wat ik voor jou voel reageert Jens. Ondertussen rollen er grote tranen bij Mylène over haar wangen.Wat wil jij vraagt Jens. Ik wil jou antwoordt Mylène. Tja, ik weet niet of ik je 100 procent kan vertrouwen eindigt Jens het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *