Verbergt Jessie wat er afgelopen avond gebeurd is tussen Merel en hem?

Verbergt Jessie wat er afgelopen avond gebeurd is tussen Merel en hem?

Adriaan heeft heel wat gemist afgelopen avond maar Jessie praat zijn mede bewoner graag even bij. Dus ik heb alle drama weer gemist vraagt Adriaan bijna opgelucht. Jessie laat weten dat het ook gewoon gezellig was naast alle drama en begint hem over afgelopen avond te vertellen. Hoewel Jessie de verhalen deskundig weet af te ketsen vraagt Adriaan hem naar zijn eigen avonturen. Jessie geeft toe dat hij met Merel heeft gezoend maar doet verder verdacht geheimzinnig. Heb je echt gezoend gezoend met Merel gisteren vraagt Adriaan geïnteresseerd. Op dat moment komt Merel met een brede glimlach op haar gelaat binnenlopen. Goedemorgen Merel. Heb je lekker geslapen vraagt Adriaan. Ja, jij ook? reageert Merel. Hij gaat je straks uithoren maar ik heb nog bijna niks gezegd merkt Jessie vervolgens op. Jessie lijkt Merel hiermee te waarschuwen, maar wat zullen de twee te verbergen hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *