Is Christel de bekladder van Gerrit zijn naambordje?

Is Christel de bekladder van Gerrit zijn naambordje?

Jens, Christel en Hiske staan in de keuken wanneer het naambordje van Gerrit ter sprake komt. Is hij nog druk bezig om erachter te komen waarom Christel dat brilletje op zijn gezicht heeft getekend vraagt Jens. Christel lacht. In ieder geval staat er bij mij ook een op voegt ze eraan toe. Jens geeft vervolgens toe dat dit een slimme actie van haar is. Om te voorkomen dat je verdachte bent in dit verhaal. Christel knikt. Eerst bij mezelf, dan bij hem benadrukt hij. En vraagt zich af of Christel al bekend heeft. Christel schudt haar hoofd en geeft aan dat hij moet fluisteren. Hij is wel echt boos hè zegt Jens. Hij heeft zelfs aangegeven dat hij zijn stemmen gaat geven aan de persoon die in zijn gezicht heeft gelogen. Maar waarom heb je het gedaan vraagt Jens even later. Omdat het Pasen was antwoordt Christel. Jens knikt, maar legt uit dat ze het al eerder had gedaan. Ja antwoordt Christel. Ik moet er nog maar even over nadenken. Jens lacht. En nu? Een spijtbetuiging op papier zetten vraagt hij. Christel schudt haar hoofd en legt uit dat Gerrit heel boos is. Ik moet met een goed verhaal komen eindigt ze.Wordt vast en zeker vervolgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *