De bewoners uit Utopia 2 komen bij elkaar om macrons te sjoelen

De bewoners uit Utopia 2 komen bij elkaar om macrons te sjoelen

Hiske en Gerrit hebben alle bewoners bij elkaar geroepen voor een spelletje. Lieve mensen begint Gerrit. Maandag tijdens de vergadering hebben we besproken dat we macarons zouden gaan sjoelen. En legt daarna uit dat het de bedoeling is dat de macarons dadelijk in het mondje gaan. Hiske knikt en vertelt dat iedereen in een team wordt ingedeeld. Jullie krijgen een aantal macarons die jullie mogen sjoelen. Wie uiteindelijk de meeste macarons heeft opgegeten, heeft gewonnen vervolgt ze. Gerrit laat daarna weten dat ze de teams al hebben gemaakt. Jens en Andrea, Jessie en Shelley, Erik en Brandon, Kaylee en Franny, Dylan en Christel en Merel en Mylène. Niet veel later gaat de wedstrijd van start. Nadat alle teams zijn geweest, blijken Franny en Kaylee de meeste macarons in het mondje te hebben gekregen. Gefeliciteerd zegt Gerrit vrolijk. Hierbij krijgen jullie een doosje macarons eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *