Adriaan vraagt aan Brandon of ze iets in Franny ziet

Adriaan vraagt aan Brandon of ze iets in Franny ziet

Adriaan en Brandon staan op het terrein wanneer Adriaan begint te praten. Je bent lekker bezig zegt hij. Ik ben echt trots op jou voegt hij eraan toe. Adriaan legt uit dat hij gezien heeft dat Brandon de laatste tijd vaker zijn shirt uit heeft en dat een grote stap voor hem is. Sinds ik hier zit, ben ik ook meer van mezelf gaan houden gaat Adriaan verder. Brandon knikt en laat weten dat in het geval hij gewoon zichzelf is, het goed is. En hoe gaat het met de vrouwen? vraagt Adriaan. Ik zie af en toe Franny naar je kijken vervolgt hij. Brandon haalt zijn schouders op. Ik ben daar niet mee bezig en let daar niet op benadrukt hij. Adriaan legt uit dat hij Franny wel een leuk meisje zou vinden. Het is niet mijn type, maar ze is wel heel lief en liegt nooit. Brandon knikt. Ze doet geen vlieg kwaad eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *