Christel en Hiske vragen Adriaan of hij bij hen komt slapen

Christel en Hiske vragen Adriaan of hij bij hen komt slapen

Hiske en Christel hebben vernomen dat Adriaan denkt dat zij een oogje op heb hebben. Hierop besloten de vrouwelijke bewoners om een statement te maken en Adriaan te vragen om met hen in een bed te komen liggen. Nadat afgelopen avond alle voorbereidingen zijn getroffen en de kussens en matrassen buiten zijn gelegd, loopt het tweetal naar hem toe. Ben jij zo klaar vraagt Hiske als Adriaan de douche uit komt. Ik heb je nodig voegt ze eraan toe. Adriaan vraagt zich af waarvoor. Iets timmeren zegt Hiske. Ik moet nog wat afmaken. Christel weet er ook van gaat ze verder.

Wat later lopen de drie richting het huisje van Christel en Hiske. Volgens mij word ik gewoon meegelokt merkt Adriaan op. Wanneer ze plaatsnemen op het bankje, ziet Adriaan het grote bed liggen. Kom je bij ons logeren vraagt Christel. Kijk, er liggen drie kussens voegt ze eraan toe. Adriaan begint te lachen. Dit was eigenlijk niet mijn insteek, maar ik vind het wel grappig gaat hij verder. Hiske lacht en laat weten dat hij dan in het midden mag liggen. Oké zegt Adriaan. Dat is goed. Hiske en Christel beginnen te lachen. Hadden jullie dat verwacht vraagt Adriaan. Hiske vertelt dat ze dat al hoopten. Ho elaat gaan we slapen vraagt Adriaan. Zullen we halftien doen? De vrouwelijke bewoners knikken. Leuk zeggen ze aan het einde van het gesprek. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *