Adriaan ontdekt post voor zichzelf in de brievenbus en begint snel met lezen

Adriaan ontdekt post voor zichzelf in de brievenbus en begint snel met lezen

Adriaan is afgelopen avond lekker aan lezen in de hangmat. Wat later besluit hij even een rondje te maken over het Utopia 2 terrein en nadat hij een kijkje heeft genomen in de tattoo shop loopt hij naar de brievenbus. Wat blijkt? Er liggen een aantal brieven te wachten en hij is erg enthousiast als hij ziet dat de post voor hem is. Geluk is ook niet met de dommen zegt hij met een glimlach. Als een tevreden man installeert hij zich weer in de hangmat en hij begint te lezen. Ja, mooi antwoordt Adriaan als een van zijn mede bewoners vraagt hoe de post is. Ik krijg altijd goede post voegt hij er nog aan toe. Adriaan zijn avond kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *