Jessie lijkt zich te ergeren aan de samenwerking met Merel

Jessie lijkt zich te ergeren aan de samenwerking met Merel

Er zijn plannen voor een groot evenement en Jessie lijkt zich afgelopen avond te ergeren aan Merel. Volgens Jessie denkt ze niet goed na over verschillende voorbereidingen. Wat ze ook niet begrijp is dat als je gratis champagne uit wil gaan schenken, dan heb je ook weer mensen nodig die het uit gaan serveren zegt Jessie tegen Gerrit. Het is allemaal niet niks. Alles wat ze dan uitspreekt klinkt makkelijk, maar er zit zoveel meer achter gaat hij verder. Gerrit vindt op zijn beurt dat de kaartverkoop zo laag mogelijk moet blijven. Dan kunnen mensen hun geld spenderen op het terrein zelf legt hij verder uit. Dan is het toegankelijker benadrukt hij. Daarnaast is hij bang dat bij een hoge ticketprijs veel mensen afhaken. Jessie is het daarmee eens. Door de kaartverkoop zo hoog te doen, ga je risico creëren zegt hij. Gerrit heeft goede hoop dat het allemaal wel goed komt. Jullie doen het samen vraagt hij doelend op de samenwerking tussen Jessie en Merel. Jessie antwoordt van wel. Daar heb ik alweer zo’n spijt van zegt hij verder. Zal de samenwerking ondanks dat tot een mooi evenement leiden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *