De bewoners zetten vraagtekens bij Shelley haar Utopia Magazine

De bewoners zetten vraagtekens bij Shelley haar Utopia Magazine

Shelley is al een tijdje bezig, met de hulp van Jordie, om een Utopia Magazine op de markt te zetten. Jordie en Andrea hadden Shelley al eerder gewaarschuwd dat het niet goed bij de bewoners zou vallen als Shelley zichzelf op de cover zou zetten. Shelley had echter maling aan dit advies. En vandaag introduceert ze het Utopia magazine met een preview van zichzelf op de cover. Bij het laten zien van de cover merkt Jessie al snel op dat Shelley alleen zichzelf op de cover heeft gezet. Shelley laat weten dat zij de bedenker is van het Utopia magazine en daarom op de cover komt. Hiske geeft Shelley het advies dat ze moet kiezen tussen een magazine vanuit Shelley haar zienswijze of een magazine vanuit hen allemaal. Shelley begrijpt op haar beurt het probleem niet dat Hiske aankaart. Wanneer Mariska na afloop van de presentatie haar hulp aanbiedt om een goedkopere fabrikant te zoeken zegt ze dat Shelley aanvallend reageert op haar aanbod. Shelley reageert hier niet op en wil verder gaan met de interviews. Hiske vraagt daarna aan Merel wat zij van het magazine van Shelley vindt. Merel vindt het een slecht idee maar wil niet de enige zijn die zich slecht er over uit. Hiske begrijpt de aanpakwijze van Shelley niet. Zal Shelley het Utopia Magazine werkelijkheid kunnen maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *