De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de release party

De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de release party

De Happy Kids familiemarkt is net een paar dagen afgelopen maar Jessie en Gerrit gaan gelijk weer verder met het volgende evenement. Vier oktober is namelijk de Single Release Party en er moet nog een hoop geregeld worden. Zo gaan ze verder met het bouwen van het podium en wordt er over de tenten overlegd. De tent komt erg laag uit en Merel vindt dit een slecht idee. Dan moet je bukken vanuit de tent legt ze verder uit. Jessie laat weten dat het ook anders kan waardoor dat niet hoeft. Merel vraagt hoe hij het voor zich ziet. Jessie legt het uitgebreid uit maar Merel is het er niet mee eens, ze voegt er nog wel aan toe dat het zijn event is. Als jij het wil zoek ik geen alternatief eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *