Franny en Alexandra maken afspraken, ze willen iets leuks voor dierendag doen

Franny en Alexandra maken afspraken, ze willen iets leuks voor dierendag doen

Franny en Alexandra zijn in gesprek. Aanstaande vrijdag is het dierendag, dus het tweetal wil iets voor de dieren doen. Het is niet alleen nationale ouderen dag, maar ook dierendag merkt Franny op. En oppert wat ideeën aan Alexandra. We kunnen sowieso de hokken versieren gaat Franny verder. Alexandra vindt dat wel een leuk idee. Ook wil Franny bij het voeren van de dieren voor ze gaan zingen. Het tweetal spreekt af om samen vroeg op te staan om vrijdag samen de dieren te gaan verzorgen. Wat zullen de dieren krijgen op vrijdag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *