Jordie en Brandon praten over hoe de sportschool geopend moet worden

Jordie en Brandon praten over hoe de sportschool geopend moet worden

Brandon en Jordie lopen over het terrein. Ze hebben het over de sportschool. Als de gym af is, hoe zullen we hem openen vraagt Brandon. Hij wil graag wat leuks met de banner doen. Jordie legt snel uit hoe hij het voor zich ziet. Brandon vraagt zich af hoe ze Alexandra erbij moeten betrekken. Wij hebben er dik veel uren ingestoken zegt Jordie. Het aandeel dat zij erin heeft gehad is het binnenhalen van apparaten. Als ik eerlijk ben vind ik het niet te vergelijken met het aantal manuren die wij erin hebben gestoken voegt hij eraan toe. Volgens Jordie ziet hij Alexandra te weinig bij de dingen die zij graag wilt doen. Het gesprek gaat nog even door. Brandon geeft aan te gaan praten met Alexandra over de opening. Hoe zal de opening eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *