Jordie wil niet meer in het Utopia magazine van Shelley

Jordie wil niet meer in het Utopia magazine van Shelley

Vandaag heeft Shelley een preview van haar Utopia magazine geïntroduceerd. Niet alle bewoners lijken enthousiast na het zien dat Shelley op de cover staat. Omdat het een Utopia magazine is, waarbij het over alle bewoners zal gaan. Shelley is na haar introductie van het magazine druk bezig met het interviewen van haar mede bewoners. Zo heeft ze een aantal vragen bedacht voor ze, die ze wil gaan verwerken in het magazine. Jordie heeft zijn interview al gehad en lijkt er toch niet helemaal enthousiast over. Hij bespreekt het met Jessie en zegt dat hij van mening is dat de vragen niet positief zijn of gerelateerd aan Utopia 2. Na het gesprek met Jessie besluit hij om met Shelley hierover te praten. Jordie vraagt of Shelley van plan is andere vragen te verzinnen. Shelley antwoordt van niet. Daarop besluit Jordie dat hij niet in het magazine geplaatst wil worden. Jammer. En hoe komt dat zo vraagt Shelley. Ik ben gaan relativeren en toen Shelley onderbreekt hem en zegt, of heb je met mensen erover gesproken? Hij geeft toe dat hij er inderdaad met anderen over gesproken heeft, maar vindt dat hij minder representatief overkomt als hij wordt afgedrukt en wil er niet mee geassocieerd worden. Het gesprek gaat over op een ander onderwerp. Zal Shelley iets doen met de bevindingen van Jordie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 68    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *