Mylène wil de organisatie van de ouderen dag niet meer doen

Mylène wil de organisatie van de ouderen dag niet meer doen

Hiske en Merel zijn in gesprek. Het onderwerp van de ouderen dag komt ter tafel. Mylène wil de ouderen dag niet doen zegt Hiske. En legt verder uit dat het niet de ambitie van Mylène is. Dit omdat ze iets met kinderen wil doen en dat ze zich niet lekker voelt. Merel denkt dat Mylène niet gemotiveerd is. Hiske geeft aan dat ze het advies kreeg om Mariska het te laten doen. Ze wil ook gewoon niks. Dit is letterlijk trekken aan een dood paard vertelt Merel. Andrea heeft zichzelf wel al naar voren geschoven om het op zich te nemen. Dat veranderd niks aan dat het schandalig is dat ze het niet doet eindigt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *