Gerrit heeft minder goed nieuws over de videoclip

Gerrit heeft minder goed nieuws over de videoclip

Jessie en Gerrit hebben een tijdje geleden hun clip opgenomen. Gerrit heeft de producer gesproken en hij vertelt Jessie afgelopen avond over het gesprek. Gerrit legt Jessie uit dat de producer de videoclip heeft doorgestuurd en dat ze veel beelden geschoten hebben maar dat Jessie vrij veel in beeld is met zijn handen. Ze hebben geprobeerd om er het beste van te kunnen maken gaat Gerrit verder en hij beeld de beweging die Jessie telkens maakte met zijn handen uit. Maar als dat is wat ik de hele tijd deed, dan kan je er zo weinig iets anders van maken reageert Jessie. Hij had dit liever eerder gehoord over zijn houding. De twee besluiten om de clip vanavond samen te gaan bekijken. Het belangrijkste is in ieder geval dat het nummer goed is en als de sfeer in de clip prima is benadrukt Jessie. Maar dan is de strekking van de clip gewoon dat ik eruit zie hoe ik mij voelde. Met mijn handen omhoog. Ik geef mij over voegt hij eraan toe. Jessie glimlacht. Gerrit moet ook lachen om de woorden van zijn mede bewoner en hij begint hun nummer vrolijk te zingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *