Jordie heeft het gevoel dat Jessie de pik op hem heeft

Jordie heeft het gevoel dat Jessie de pik op hem heeft

Jessie vroeg vandaag aan Jordie wie er op zijn familiebezoek komen. Jordie vertelde dat er vier vriendinnen van hem komen. Ook zei Jordie dat hij het heel leuk zou vinden als zijn moeder komt. Jessie reageerde hierop dat het in plaats van een familiebezoek nu een vriendenbezoek lijkt te worden. Jordie is het hier niet mee eens dit omdat hij zijn vier vriendinnen als zussen ziet en beschouwt als familie. Wat later vertelt Jordie buiten aan Mylène dat hij het gevoel heeft dat Jessie een beetje de pik op hem begint te krijgen. Mylène geeft op haar beurt aan dat Jessie zo in elkaar zit en dat hij Jordie het gevoel geeft dat hij zich naar hem moet verantwoorden. Als Jessie je niet moet, dan pakt hij je benadrukt Mylène. Ik ben blij dat hij mij heeft gekozen, want aan mij heb je net de verkeerde reageert Jordie. Zal hij Jessie hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *